Fotograf de nunta Bucuresti

022-www.dreamsanddreamers.com_fotograf_de_nunta_bucuresti_.jpg?fit=1200%2C801&ssl=1

Fotograf de nunta Bucuresti

A fi fotograf de nunta in Bucuresti, sau in oricare altă parte din lume cere pasiune si o dedicatie totala. Fiecare moment este o fotografie si fiecare fotografie este emotie. Imi este mereu greu sa scriu cateva cuvinte despre fiecare nunta deoarece pentru mine toate nuntile sunt la fel de importante.

Aceasta minunata nunta in Jaen Spania, a fost pentru mine o provocare si in acelasi timp o binecuvantare. Am cunoscut persoane minunate si locuri extraordinare. Am stat impreuna cu persoane fantastice si am avut posibilitatea sa imi duc sotia si fetita cu mine. Sunt fotograf de nunta, dar in primul si-n primul rand sunt sot si tata.

Merg mai fericit si mai motivat de fiecare data cand pot sa imi duc familia cu mine. Asa stiu ca si ele se pot bucura de locuri noi si minivacanta pentru relaxare si pentru a descoperi noi locuri.

Dar sa revenim la nunta superba din Andalucia, unde soarele scalda pamantul aproape pe toata perioada anului. Aici familiile se caracterizeaza prin relatiile puternice care acestea le au si prin bunatatea oamenilor din aceasta zona. Nunta a fost total diferita de toate celelalte la care am fost pana atunci. Am avut parte de traditii atat din partea mirelui si a colegilor lui de munca, cat si din parte miresei, a carei prieteni au cantat muzica flamenco si au facut asistentii de la biserica sa scoata batistele din buzunar.

Sper sa va bucurati de imaginile alese si sa va duca putin cu imaginatia spre minunata Andalucia.

Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti Fotograf de nunta Bucuresti


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *