Inspiratie pentru nunta

023-www.dreamsanddreamers.com_fotografii_nunta_.jpg?fit=1200%2C801&ssl=1

Inspiratie pentru nunta

Am avut placerea la sfarsitul anului trecut sa fotografiez impreuna cu bunul meu prieten Carlos Gonzalez o sesiune de inspiratie pentru nunta. Am reusit sa reunim pe langa noi o multime de alti profesionisti, niste oameni minunati care au activitatea in domeniul nuntilor. O sesiune chic, minimalista cu un un aer industrial predominata de verdele asa numit greenery de Patone.

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viata voastra si trebuie tratata ca atare. Folositi sesiunea noastra ca si inspiratie pentru nunta voastra, sau folositi multe altele care le veti putea gasi.

Este nevoie sa fiti atenti la fiecare detaliu si sa incepeti sa o programati din timp. De la an la an mirii sunt tot mai constienti ca timpul este foarte important. Asa ca, daca va doriti un anumit fotograf de nunta sau un anumit wedding planner etc,  nu asteptati si contactati cu ei cat mai repede. Asa cum spuneam si in articolul micile detalii de nunta sunt importante, in pagina  sfaturi pentru nunta , contactul cu furnizorii este cheia.

Cei mai buni profesionisti de nunta isi ocupa foarte repede agenda,  cu minim un an inainte, daca nu doi. Stiu ca pare prea devreme dar asa este. Stiti cum este, primul venit primul servit 🙂

Si acum va las cu fotografii de nunta de la aceasta sesiune care a ajuns sa fie publicata de multe dintre cele mai bune bloguri de specialitate din lume. Enjoy!

Profesionisti

Fotografie Dreams and Dreamers / Wedding Planner – Violetas en el asfalto

Video – Blanco Infinito / MUAH – Rocio Roma

Detalii hartie, handcraft – Errebe Ilustración / Detalii pentru par mireasa: Sigrid & San Juan

Design floral : Un Patio con Flores / Tort si dulciuri: Happy Ever After Madrid

Bijuterii: Joyerias Carbal / Detalii si bijuterii mire: SOLOiO

Pantofi mireasa: Franjul / Pantofi mire: Two Brothers Shoes

Rochii de mireasa: Ruben Hernandez Costura / Costum mire: Tom Black

 

Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta Inspiratie pentru nunta

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *