Intrebari si Raspunsuri

Cum trebuie sa incepem?

Intrand in pagina mea de contact imi puteti trimite un mesaj cu informatiile referitoare la ziua nuntii precum si fiecare detaliu de care ar trebui sa tin cont. Nu apare un numar de telefon deoarece calatoresc foarte mult si o mare parte o petrec in afara tarii fotografiind nunti. Din momentul in care primesc mesajul vostru, va voi raspunde in maxim o zi cu un mesaj sau o chemare telefonica.

In cat timp primim pozele?

Veti avea colectia completa de poze terminata in maxim 40 de zile. Fiecare poza este editada cu multa dedicatie si migala. Nu folosesc photoshop, asa ca fotografiile de nunta vor fi imaginea exacta a emotiilor si sentimentelor din ziua nuntii.

Oferi album fotografic?

Desigur ca il ofer si pentru mine este esential pentru nunta. Oricat de frumoase sunt pozele, unde se vad cel mai bine este pe o hartie fotografica de calitate. Niciodata o imagine pe un ecran se va putea compara cu o fotografie tinuta in mana. Cu atat mai mult fotografiile de nunta.

Putem comanda fotografii separat sau tablouri?

Bineinteles, puteti comanda fotografii separat si puteti sa alegeti tipul de hartie fotografica. In general eu va fac cadou o medie de 10 – 15 fotografii din ziua nuntii pe hartie Fine Art.

Putem sa vedem o nunta completa?

Mi se pare o idee excelenta. La intalnirea noastra veti putea vedea o nunta completa. Ca parte din serviciile mele veti avea acces dupa nunta la o galerie online  unde veti putea vedea toate pozele si la care le puteti da acces tuturor invitatilor.

Exista costuri  suplimentare daca nunta este in alt oras?

Cheltuielile de transport le suport eu, voi va trebui sa imi asigurati un loc unde sa ma pot odihni cu o zi inaintea nuntii si in noaptea nuntii. Pentru elopement / trash the dress in alte tari eu imi platesc biletul de avion 🙂 Daca sunteti interesati vom vorbi mai multe pe viitor..

Lucrezi in echipa cu alt fotograf?

Doar daca consider ca este necesar. In general ma simt capacitat sa fotografiez orice nunta singur, dar am colaborat de foarte multe ori.  Vom decide impreuna daca ar fi nevoie de un secod shooter sau nu 🙂

Ai echipament de rezerva?

Desigur chiar foarte mult 🙂

Poti sa ne ajuti cu organizarea nuntii?

Ar fi o placere sa va pot ajuta! Ca fotograf de nunta am vazut multe si trait inca pe atatea. Cel putin timpii din ziua nuntii ii organizez de comun acord cu mirii, macar cu doua saptamani inainte. Asa stim exact fiecare pas care il dam in ziua nuntii.

Care este cel mai bun moment pentru sedinta foto?

Cel mai bun moment este seara cu vreo doua ore inainte de apus, cand soarele nu mai este atat de puternic. Dar daca acest moment nu coincide cu orarul vostru, la orice ora se poate face o sesiune foto cu rezultate foarte bune.

Cat timp dureaza?

Ideal ar fi doua ore, se poate face si in mai putin timp dar sa nu uitam ca vorbim de amintirile voastre.

Am alte intrebari dar nu sunt aici pe pagina-

Trimiteti-mi un email si va raspund cat mai repede cu cea mai mare placere.

The Dreamer