Nunta Perfecta

035-www.dreamsanddreamers.com-fotograf-nunta-timisoara-.jpg?fit=1200%2C801&ssl=1

Nunta Perfecta

Nunta perfecta este nunta voastra! Pentru mine din punct de vedere profesional, este aceea in care, exista acea conexiune intre noi. Fara aceasta, este imposibil sa creez ceva unic in cea mai importanta zi din viata voastra pana la acel moment.

Imi place sa va cunosc in persoana, asa ca, de fiecare data cand primesc un email sau o chemare telefonica, raspund cu acelasi mesaj:

Vreau sa va cunosc!

Da, vreau sa stiu cine este la capatul telefonului. Vreau sa stau cu voi la o cafea si sa imi spuneti cu acel zambet strengar, cum ati ajuns sa va cunoasteti si cand ati decis sa va casatoriti. Imi place sa fiu parte din istoria voastra! Fiind parte din ea, pot in ziua nuntii sa “patrund” in sufletele voastre si sa povestesc in detaliu ceea ce simtiti in acele momente. Este o placere nu doar sa vorbim inainte de ziua nuntii, dar sa va si ajut cu sfaturi.

Pentru voi este prima data, dar nu uitati ca eu ca fotograf de nunta am o mare experienta in acest domeniu.

Asa ca, dupa ce va alegeti fotograful vazand munca sa, luati importanta decizie de a-l cunoaste. Trebuie sa fie o persoana apropiata, care sa va inteleaga.

Asa a fost in cazul lui Jorge si Nuria, o pereche simpla care inainte sa-mi spuna ce vor mi-au spus cat de mult se iubesc.

Va multumesc din suflet si va doresc casa de piatra!! Love you!! N&J

** Petrecerea intr-un loc magic – Finca Cañada Real

**Rochie de mireasa – Rosa Clara

**Buchet de mireasa – Maria Coullaut

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *